Política

Anna Pérez

ERC la Jonquera

“Volem un canvi d’estil i de prioritats”

“Em presento perquè instal·lar-se en la crítica no serveix de res”

És el primer cop que es presenta com a cap de llista. Va estar fa vint anys a l’Ajuntament. Va anar com a independent en les llistes de CiU, amb Pere Brugat i Jordi Cabezas. Treballa en una agència de duanes. És dissenyadora gràfica, i havia tingut una botiga Imaginàrium a Figueres.

Com és que torna a la política?
Instal·lar-se en la crítica no serveix de res. La Jonquera està deixada. Volem un canvi d’estil, de prioritats i ens volem dedicar a les persones. Malgrat ser un poble que econòmicament no li va malament, està deixat. Per això ens hi posem. El poble té problemes.
La seguretat és un dels problemes que transcendeix.
Sí. Crec que sí, tenim problemes de seguretat, que la gent els pateix. No és només una sensació, és una realitat. El que hem de fer és solucionar-los, que la Policia Local sigui més propera. Prioritzarem obres que millorin la vida i el suport a les entitats, perquè fan molt bona feina.
És necessari millorar la imatge de la Jonquera, no?
A la Jonquera no tot són problemes. Hem de treballar perquè es conegui des d’un altre vessant. El nostre patrimoni és ric: des del castell de Recasens, fins al Puigneulós fins als Estanys. Bona part del Parc Natural és al nostre terme. Ho hem de promocionar per canviar la gent que ens visita. Hem d’aprofitar aquest entorn natural històric i de patrimoni perquè ens visiti gent a qui li interessen aquests temes. Sense oblidar els francesos, que ens visiten pel lloc on som.
Què més falta al poble?
Acabar el carrer Major, per exemple. S’han fet les pedres i no es té en compte ni la imatge ni les façanes ni les botigues ni es fa un pla de dinamització comercial. Nosaltres no començarem pel terra. Les obres s’han de fer per poder-ne disfrutar. Per rehabilitar zones s’han de presentar projectes de dinamització cultural i el turístic. A més, s’han d’acabar. Es comença el camp de futbol però no es fa ni l’enllumenat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia