Política

ROBERT VILA

ALCALDABLE DE FEM CELRÀ-ERC

“Mai s’ha d’oblidar el treball en equip i escoltar molt”

Va acceptar el repte d’encapçalar la candidatura d’ERC a Celrà. Amb quines sensacions ho afronta?
Vull formalitzar el meu compromís amb la gent de Celrà. És un municipi on sempre he estat vinculat, hi he fet vida, que estimo i d’on mai he arrencat les arrels. Soc veí de Sant Martí Vell, però no és que ara vagi a experimentar alguna cosa nova. Celrà forma part del meu dia a dia, hi tinc moltes experiències personals. Participo al pessebre vivent, als Reis, a la festa major i a la del Bernat Banyut, vaig formar part de l’associació de comerciants, vaig ser president del Club de Patinatge... He acompanyat les entitats esportives i culturals. I, ara, és fer un pas més dins aquest activisme que sempre he tingut a Celrà.
Com han confeccionat la llista?
Formar l’equip no va costar, es va anar fent sol. Celrà és un poble molt viu. Vam començar a treballar amb els companys amb qui tenia més relació, com en Miquel Rossell i en Gerard Fernàndez, que va ser alcalde i és el portaveu d’iCelrà-ERC –principal grup a l’oposició–. Després vam anar explicant el projecte i hem trobat gent que ens deia: “Jo hi vull col·laborar.” Ha sigut gratificant. Hi ha l’Anna Coll, la Mireia Taberner, la Sílvia Pladeveya, en Ramon Miñano... Hem fet una llista molt grossa. Això vol dir alguna cosa.
Quins eixos consideren clau?
És prioritari augmentar la protecció dels domicilis i els establiments i fer que la població se senti segura. També volem millorar els recursos que reben les entitats esportives, que ara són molt minsos; fer un programa d’habitatge assequible per als joves; reactivar el Barri Vell; dinamitzar el polígon industrial; potenciar els serveis a la gent gran, ja que som hereus del seu sacrifici; no massificar l’entorn; fer més aparcament a prop dels comerços; millorar accessos i condicionar les vies públiques.
I pel que fa a maneres de fer?
Mai s’ha d’oblidar el treball en equip. I també escoltaré molt. Sempre he defensat que el poble és el que mana.

Cuiner de professió, regenta amb la seva dona el restaurant Sant Martí, a la carretera de Madremanya. És veí de Sant Martí Vell, municipi d’on va ser alcalde entre el maig del 2015 i el setembre del 2018.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]