Política

En Comú reivindica l’habitatge digne

Aposta dedicar un mínim de l’1% del PIB a les polítiques públiques d’habitatge

Vol limitar el preu del lloguer

En Comú Podem va reivindicar ahir el dret a un habitatge digne en un acte al mercat municipal de la Bisbal en què van participar Ernest Urtasun, cap de llista d’Unides Podem en les eleccions europees, i Joan Luengo, cap de llista al Congrés d’En Comú Podem a Girona. Luengo va afirmar que portaran aquesta demanda al Congrés: “Que el dret a un habitatge sigui efectiu i no ajornable, de tal manera que es dediqui a les polítiques públiques d’habitatge un mínim d’un 1% del PIB per apropar-nos a la mitjana europea.” En aquest sentit, va sostenir que la primera mesura que portaran a Madrid serà la limitació del preu de lloguer d’habitatges.

D’altra banda, dijous Jaume Asens, candidat de la formació a Barcelona, va afirmar, des l’estació de tren de Maçanet-Massanes, que insistiran en la recuperació de la titularitat de Rodalies per part de la Generalitat i que cal apostar decididament pel transport públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia