Política

El PP pronostica un bon resultat a la demarcació

El candidat del PP al Congrés a Girona, Sergio Santamaría, es mostra molt optimista amb la campanya que està fent el partit a la demarcació de Girona i pronostica que tindran un bon resultat. Al seu parer, “el PP a Catalunya se centra en les propostes en benefici de Girona, com ara augmentar les inversions a la província, tal com ha fet fins ara el govern popular”.

El candidat va participar, dijous, en la presentació del llibre La mayoría silenciosa, de Juan López Alegre. Per Santamaría, el llibre engloba “la gesta que els espanyols i els catalans van manifestar el 8 d’octubre als carrers de Barcelona” i es va mostrar agraït “per poder formar part d’aquest recull històric, en què s’exposa el procés de la petició” que va “presentar al Parlament europeu denunciant la falta de neutralitat per part de TV3”. En aquest sentit, Santamaría va explicar que la petició ha continuat el seu curs i que la seva intenció és “posar de manifest a Europa que l’independentisme ha de ser eliminat democràticament de la societat espanyola, perquè l’únic que ha generat és tensió, fractura social, ruptura de la convivència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia