Política

Luengo reclama situar l’educació pública “al centre” de la política

El candidat gironí d’En Comú Podem reclama que no sigui motiu de baralles

El candidat d’En Comú Podem per Girona, Joan Luengo, va reclamar ahir que l’educació pública passi a un primer pla de la gestió política i que no es faci servir com un tema per a la baralla entre les diferents opcions polítiques. El candidat recorda que “Catalunya té les matrícules universitàries més cares de tot l’Estat, de manera que 115.000 alumnes de famílies vulnerables han hagut de deixar la universitat.” En aquest sentit, diu que el seu grup rebaixarà les taxes universitàries i ampliarà les beques perquè ningú quedi fora de la universitat.

També defensen que cal blindar l’escola catalana i la immersió lingüística: “Són un èxit reconegut a escala internacional i cal garantir-ne i blindar-ne el futur per continuar garantint un model de cohesió social i igualtat a casa nostra”, sosté. El candidat proposa, a més, que es dediqui un 2% del PIB a la inversió I+D+I.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia