Política

Alonso-Cuevillas tanca la llista de JxCat a Torroella de Montgrí

El projecte el lidera Sandra Bartomeus i hi participa la plataforma Coet

El diputat electe al Congrés dels Diputats per Girona Jaume Alonso-Cuevillas tancarà la llista a les eleccions municipals de Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí i l’Estartit. El projecte de Junts per Catalunya el lidera la regidora de Medi Ambient, Planejament Urbanístic Derivat, Habitatge i Salut, Sandra Bartomeus (Junts), que actualment forma govern amb ERC-Junts, UPM i l’EST. La segueix a la llista la també regidora de Cultura, Festes, Can Quintana i Patrimoni, Annamaria Mercader (Junts).

L’empresari de comerç i actual regidor de la plataforma Coet, Gregori Sarquella, ocupa el número 3 de la candidatura. El número 4 a la llista és el consultor executiu Josep Maria Roman i el número 5 l’ocupa l’empresari de la construcció David Vergara. La biòloga Dolors Subirà ocupa la sisena posició i en el setè lloc a la llista figura l’actual regidor del PDeCAT Francesc Puig, empresari de comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia