Política

El PP centrarà el mandat a vindicar “una Girona de tots”

La candidata popular, Concepció Veray, diu que cal una major integració dels barris i garantir la neutralitat de l’espai públic

A més, proposa fer un pla estratègic de ciutat amb l’horitzó en el 2030

Una Girona de tots. Aquest serà el lema de la candidatura del PP a la ciutat de Girona en les eleccions del 26 de maig. La cap de llista dels populars, Concepció Veray, va explicar ahir que aquesta “Girona de tots” apel·la a dos eixos principals. Per una banda, a la vertebració i integració “de tots els barris, especialment d’aquells més allunyats del centre”. Per altra banda, a garantir la neutralitat de l’espai públic i de l’Ajuntament. En aquest aspecte, va considerar que “fa gairebé dos anys que això no passa”, i va culpar-ne l’actual alcaldessa: “Marta Madrenas ha confós ser alcaldessa de la ciutat amb ser la mà executora del senyor que és a Waterloo. S’ha convertit en una hooligan de l’independentisme en comptes de centrar-se en els problemes reals dels gironins.” Entre els eixos principals del seu programa va citar que cal garantir la seguretat (va destacar l’increment, el 2018, dels índexs de criminalitat), l’habitatge, la mobilitat, la neteja, l’economia local i el suport als col·lectius més vulnerables.

La candidata va dir que el primer que volen impulsar és un pla estratègic per definir “la Girona que volem el 2030”. Un pla que serà, hi va afegir, “un full de ruta” per saber què cal fer per assolir una ciutat “més amable, més neta, més accessible, més sostenible, socialment més responsable, econòmicament més forta i sobretot més participativa i representativa, independentment de la ideologia de cada ciutadà”.

Veray va fer aquestes declaracions en el marc de la presentació de les persones que formen la llista; una llista que va dir que ha estat renovada “en part” i que està formada per “gent normal”, “jove”, de molts barris, “il·lusionada i amb moltes ganes de treballar per la ciutat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Prèdica de model singular i poc marge fiscal al sac

madrid

AfD, aixopluc d’escorrialles ultres

Berlín
estats units

Trump escull el populista conservador Vance com a candidat a vicepresident

barcelona
política

Comín no podrà assistir al ple de constitució de l’Eurocambra

barcelona
judicial

Serret i Simó recusen Marchena i quatre magistrats més per manca d’imparcialitat

barcelona
estats units

El cap de Seguretat Nacional admet un “error” en la protecció a Trump

barcelona
estats units

Una jutgessa desestima el cas contra Trump per tenir documents classificats a casa

barcelona
Àfrica occidental

El Parlament de Gàmbia rebutja legalitzar la mutilació genital femenina

Barcelona
Política

Aixequen l’ordre de detenció a Gallardo però el fiscal eleva el cas al TC perquè no el veu amnistiable

barcelona