Política

ERC de Girona presenta els eixos del programa electoral

Planteja un pla de treball amb 400 propostes de govern de ciutat

L’alcaldable Quim Ayats es marca com a objectiu principal “millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes”

L’alcaldable per ERC de Girona, Quim Ayats, i el gruix del seu equip van presentar ahir els eixos principals del seu programa de cares a les eleccions municipals. El document complet consta de 400 propostes incloses en un pla de treball que ha de servir com a pla vertebrador del futur pla de govern. “Tenim una candidatura excepcional, amb experiència en el govern i amb implicació en les entitats de la ciutat”, assegurava ahir Ayats durant l’acte a la Rosaleda de la Devesa. “Totes aquestes propostes tenen un únic objectiu: millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Girona”, sosté l’alcaldable republicà. El marc de treball d’ERC a la ciutat té la finalitat de “millorar el dia a dia dels gironins i gironines, desencallar aquells grans projectes de ciutat que porten anys en un calaix, i oferir una nova mirada a mitjà i llarg termini”.

La proposta republicana se centra en tres eixos programàtics a partir dels quals es presenten les propostes concretes. Aquests eixos són: ciutat amable i segura; ciutat activa i cohesionada, i ciutat saludable i sostenible. “És un programa viu, i a partir del dia 27 de maig hi haurà noves propostes i en seguirem parlant amb tothom”, avança el candidat per ERC, Quim Ayats, que remarca que les propostes que presenten a les municipals son fruit “d’un treball col·lectiu de més de cent persones”. “Quan ens referim a una ciutat amable i segura no és només parlar de la policia, sinó també de la via pública, de l’enllumenat...”, diu Ayats, que insisteix en la necessitat de recuperar la figura de la policia de barri.

Pel que fa als eixos relacionats amb el turisme i la dinamització econòmica, Ayats va destacar la necessitat “urgent fomentar i modernitzar l’activitat comercial de la ciutat, en particular el comerç urbà de proximitat”, i planteja que cal posar sobre la taula un pla estratègic que ho faci possible. Respecte al turisme, ERC de Girona aposta “per millorar la qualitat dels serveis i les infraestructures turístiques per generar un turisme sostenible capaç de generar ocupació de qualitat i reduir les externalitats negatives”.

Educació i cultura són dos dels elements de cohesió que planteja Ayats. “Volem garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat, i l’accés lliure i universal a la cultura per fomentar una societat cohesionada, preparada i culta”, ha especificat el candidat. “Volem generalitzar la pràctica i el gaudi de la cultura en totes les seves formes, fomentar la conservació, difusió i accés al patrimoni cultural i garantir el creixement i qualitat de la producció cultural”, afegeix.

LA FRASE

Volem donar un nou impuls a la ciutat per fer-la més justa, cohesionada i accessible
Quim Ayats
alcaldable per erc a girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

El “mateix” finançament arreu de Sánchez fixa “l’horitzó ambiciós” per a Romero

barcelona

Escòcia vol recuperar l’esperit del 2014

Londres

Una campanya tacada per la violència

Los Angeles
Eduard Díaz
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de Llagostera (ERC)

“L’equip de govern viu de les rendes del mandat anterior”

Llagostera
Christopher Carnie
Representant a Catalunya de Europe for Scotland

“El referèndum va ser un dia d’orgull”

Barcelona
estats units

El pressumpte assassí de Trump, acusat de possessió d’armes de foc

barcelona
rússia

Putin decreta que l’exèrcit rus tingui 1,5 milions de soldats per a l’1 de desembre

barcelona
tribunals

Primera aplicació de l’amnistia fora de Catalunya

barcelona
estat espanyol

La presidenta del CGPJ proposa Berberoff com a vicepresident del Suprem

barcelona