Política

Noguer promet als banyolins dedicació i compromís

El candidat de JxCat va presentar ahir l’equip amb el qual aspira al seu quart mandat a la ciutat de l’estany

Junts per Catalunya Banyoles va començar ahir a mostrar els arguments amb els quals confia posar el seu alcaldable, Miquel Noguer, al capdavant del consistori per quart mandat consecutiu. Amb el programa pendent de ser explicat d’aquí a uns dies, Noguer va dedicar el seu segon gran acte de precampanya (ja n’havia organitzat un altre, amb l’expresident Mas) a presentar les dones i els homes amb què ha bastit el nou equip, a posar sobre la taula la feina feta i a esbossar els fonaments del seu projecte per als pròxims quatre anys. Aquest es basarà en la il·lusió, el compromís i la dedicació del seu equip a la ciutat “les 24 hores del dia, 365 dies a l’any”, i a donar continuïtat a la tasca feta fins ara. Com a aval, va enumerar una sèrie d’objectius assolits, per exemple, el sanejament de les finances municipals (“i sense apujar mai els impostos i taxes”), la redacció del nou POUM o haver creat una marca identitària de la ciutat basada en el fet que és “capdavantera i innovadora”, “sostenible i segura” i “respectuosa amb l’entorn natural”. Al candidat el va introduir Joana Vilà –companya seva en els 12 anys de govern–, que el va qualificar de treballador, honest, bon gestor i lleial amb la seva ciutat.

LES FRASES

El nostre compromís es basa a escoltar (tenir sempre les portes obertes), actuar i complir
Miquel Noguer
CANDIDAT DE JXCAT A LA REELECCIÓ
El millor que li pot passar a aquesta ciutat és que en Miquel Noguer segueixi sent alcalde
Miquel Cuenca
NÚMERO 4 DE LA LLISTA DE JXCAT

Cares noves en els llocs preferents

Dels regidors de l’equip de govern de CiU d’aquest mandat, Miquel Noguer manté en els deu primers llocs de la llista de JxCat la seva mà dreta, Jordi Congost (número 2); la responsable d’Educació i Serveis Socials, Esther Busquets (3); el de Via Pública i Policia, Lluís Costabella (6); el d’Urbanisme, Albert Tubert (7), i la de Comunicació i Participació, Clàudia Massó (8). Quant a novetats, el fitxatge estel·lar, el gestor cultural Miquel Cuenca, és el número 4; Anna Tarafa és la 5 i els joves Gemma Feixas i Pau Vilardell (de 27 i 29 anys) són els números 9 i 10, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia