Política

+Begur i Esclanyà es presenta per “donar més vida” al poble

El cap de llista, Jordi Carreras, aposta per un nou POUM i més participació

La llista de +Begur i Esclanyà-UPM serà una de les novetats en els comicis del 26-M al municipi. L’encapçala Jordi Carreras, que el 2011 va liderar el PSC però va abandonar el partit, i presentarà una candidatura “transversal” i “més de poble que ideològica” que vol revitalitzar el municipi i elaborar un nou pla d’ordenació urbanística (POUM) que faciliti contenir projectes agressius.

Carreras destaca, entre els punts que duran en un programa elaborat a partir de diverses reunions veïnals, que apostaran per arrelar més població, des dels adolescents que han de marxar a l’institut a Palafrugell fins al foment de l’emprenedoria i la creació d’habitatge social. “Si no, molta gent del poble no tindrà la possibilitat de tornar fins que es jubili o els caps de setmana”, argumenta.

En aquest sentit, creu que cal mirar més pels serveis i una mica menys pel turisme, i critica “obres faraòniques” i la inversió per reformar el consultori “mentre tothom parla del nou CAP”. Carreras també qualifica d’“endogàmic” l’Ajuntament, on “sempre hi ha els mateixos canviant de cadires”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia