Política

Artur Mas, amb JxCat del Pla de l’Estany

L’expresident destaca la importància dels municipis per al “projecte de país”

Junts per Catalunya va fer ahir a la plaça Major de Porqueres la presentació dels seus caps de llista als onze municipis del Pla de l’Estany, amb Artur Mas com a convidat. L’expresident va elogiar els alcaldables per haver “donat la cara” en uns moments en què fer política “no és gens fàcil” i va demanar a les aproximadament dues-centes persones que van assistir a l’acte que els ajudin durant els dies que falten per a les eleccions. Mas va fer notar que, al marge de la transcendència pel mateix municipi, aquestes eleccions són molt importants per reforçar el projecte general que JxCat té per a Catalunya. Segons va dir, és convenient que els ajuntaments estiguin alineats amb el projecte nacional per tenir forta “la línia de defensa del país” davant els atacs que vindran de Madrid. “Que les envestides no ens agafin a la intempèrie, sinó que ens agafin a cobert”, va desitjar. Quant a les eleccions europees, va presentar-les com una peça estratègica davant d’Europa. “A Brussel·les –va dir– han de copsar que és Puigdemont qui guanya les eleccions.”

El fet que l’acte es fes a Porqueres –un municipi governat des de fa dècades per una formació independent vinculada a ERC– va ser una mostra explícita de suport a la candidata de JxCat, Susanna Bazan, que, a més, forma part de la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions europees.

Els únics amb candidats a tots els municipis

Els de Junts per Catalunya són els únics que aconsegueixen presentar-se a tots els onze municipis del Pla de l’Estany. Els seus alcaldables són Miquel Noguer (Banyoles), Susanna Bazan (Porqueres), Salvador Coll (Cornellà del Terri), Jordi Xargay (Palol de Revardit), Narcís Masanas (Camós), Àlex Terés (Vilademuls), Xavier Quer (Crespià), Dolors Bustins (Fontcoberta), Maria Àngels Massafont (Esponellà), Joan Poch (Serinyà) i Marc Fàbrega (Sant Miquel de Campmajor). Són els mateixos caps de llista de fa quatre anys, exceptuant els casps de Fontcoberta, on Dolors Bustins pren el relleu de Lluís Freixa, i Esponellà, on Joan Farrés deixa pas a Maria Àngels Massafont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia