Política

Fernández reivindica la gestió del PSC a Palafrugell

El candidat presenta un programa amb la cultura, l’educació, l’esport i el territori com a eines de progrés

Entre els projectes, el pla especial de l’autovia i un centre universitari a l’escorxador

El candidat a l’alcaldia pel PSC a Palafrugell, Juli Fernández, destaca que el seu programa electoral es focalitza “en un projecte fet des de l’experiència, la solvència d’equip i la credibilitat de la feina feta en sis anys d’alcaldia”. Pel candidat, es tracta d’una proposta feta des de “la coherència i amb coneixement de les necessitats que té Palafrugell i que vol seguir avançant en una ciutat oberta, cohesionada, igualitària i activa econòmicament, recuperant els pressupostos participatius i simplificant l’administració”.

Una proposta que, pel que fa als projectes estratègics, vol afrontar el pla especial de l’autovia, com un espai vinculat a l’oci, l’esport i un parc públic sense ús residencial; acabar el desdoblament de l’avinguda d’Espanya, convertir l’antic escorxador en un centre de formació universitària i recuperació d’oficis i revisar el espais de possible creixement urbanístic en platges, entre d’altres.

Un projecte que vol, segons Fernández, fer de la cultura, l’educació, l’esport i el territori eines de progrés social i econòmic. Dins de les prioritats, ha destacat la creació d’ocupació de qualitat i la lluita contra la precarietat, la millora de la mobilitat amb la creació d’un transport públic i la creació de més aparcaments, l’atenció a la gent gran amb més assistència a domicili, més places geriàtriques i centre de dia, l’habitatge públic social per a joves i famílies amb poc recursos, l’activitat econòmica amb millores en el sector comercial, turístic, industrial i la millora i ampliació de nous espais esportius com ara el circuit ciclista i un nou pavelló.

També treballarà en el camp de la política cultural i educativa, donant ple suport a les activitats escolars i realitzant una millor planificació de les activitats en els espais culturals per fer de Palafrugell la capital de la cultura a la “província”. Per això es potenciaran les polítiques de joventut per crear noves activitats, un espai per a les entitats juvenils, reforma dels ametllers, la formació, l’ocupació i l’accés a l’habitatge dels joves i la creació d’una zona d’oci nocturn de qualitat.

En relació amb les millores urbanes, ha destacat la necessitat de continuar invertint en la millora de carrers, voreres, eliminació de barreres arquitectòniques i també l’execució d’un pla de millora i dinamització.

En l’àmbit dels serveis municipals, afirma que cal afrontar les millores en la neteja i la recollida de residus, la jardineria i, també, en la millora d’atenció al públic en general i en concret a l’àrea d’Urbanisme. Pel que fa a la seguretat ciutadana, el candidat s’ha compromès a continuar avançant en una policia de proximitat i potenciar la policia de barri i també crear unes dependències de policia a Calella amb servei les 24 hores al juliol i a l’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Prèdica de model singular i poc marge fiscal al sac

madrid

AfD, aixopluc d’escorrialles ultres

Berlín
estats units

Trump escull el populista conservador Vance com a candidat a vicepresident

barcelona
política

Comín no podrà assistir al ple de constitució de l’Eurocambra

barcelona
judicial

Serret i Simó recusen Marchena i quatre magistrats més per manca d’imparcialitat

barcelona
estats units

El cap de Seguretat Nacional admet un “error” en la protecció a Trump

barcelona
estats units

Una jutgessa desestima el cas contra Trump per tenir documents classificats a casa

barcelona
Àfrica occidental

El Parlament de Gàmbia rebutja legalitzar la mutilació genital femenina

Barcelona
Política

Aixequen l’ordre de detenció a Gallardo però el fiscal eleva el cas al TC perquè no el veu amnistiable

barcelona