Política

Cs de Girona aposta per una ciutat “del segle XXI”

L’alcaldable, Daniel Pamplona, proposa “una visió europeista” en contra del “provincianisme de Madrenas”

El partit presenta els eixos del seu programa

“La regeneració urbana” és uns dels eixos principals que inclou Ciutadans (Cs) de Girona al seu programa electoral amb vista a les eleccions municipals. L’alcaldable del partit taronja, Daniel Pamplona, va presentar ahir aquests eixos en una trobada informal amb periodistes gironins. “Volem construir la Girona del segle XXI; és molt important que plasmem aquesta idea d’una idea europeista”, diu Pamplona, que és “antagònica al provincianisme del govern de Madrenas, que és desintegrador i excloent”.

La “gran rambla”

Entre els projectes que planteja hi ha el carrer Barcelona, concretament el tram entre la cruïlla amb Emili Grahit i la plaça Marquès de Camps. “Concebem un projecte de redefinició d’aquest tram, que és el més perillós de la ciutat”, afirma l’alcaldable de Ciutadans, que aquí proposa fer “la gran rambla de Girona, que sigui un eix comercial, s’aixequin persianes i es reactivi comercialment la zona”.

LA FRASE

Farem una unitat de seguiment amb la policia local i la resta de policies contra l’ocupació il·legal
Daniel Pamplona
ALCALDABLE DE CS A GIRONA

“Transparència i bon govern”

En el seu programa electoral, Ciutadans posa l’accent en els serveis socials, la retenció de talent i el creixement econòmic, l’urbanisme, la seguretat, la transparència i el bon govern, i la convivència. Una de les batalles lligades a seguretat i habitatge és la problemàtica de les ocupacions il·legals de domicilis. “Farem una unitat de seguiment amb la policia local, que estarà coordinada amb la resta de policies, perquè el seu resultat repercutirà en el benefici de la ciutadania”, sosté el candidat Daniel Pamplona. Sobre habitatge, el partit taronja també remarca la necessitat d’injectar més pressupost als serveis socials. “L’Ajuntament paga 8.000 euros a l’Associació de Municipis per la Independència, per què no destinar-los a La Sopa?, quan aquest any tan sols s’ha incrementat la partida en 10.00 euros”, sosté.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia