Set sindicats s'adhereixen i donen suport a la consulta sobiranista de la plataforma Girona Decideix

La capital ja té engalanats un miler de balcons amb domassos del 25-A

Els principals líders sindicals, com ara Bartomeu Compte (CCOO) i Dolors Bassa (UGT), s'han compromès a difondre entre els afiliats la participació el dia del referèndum independentista amb l'objectiu que sigui elevada. Els organitzadors valoren en especial l'adhesió dels treballadors com a agents socials de primer ordre de la societat catalana.

Girona Decideix està molt satisfeta per la venda de domassos per als balcons i ja són un miler les banderoles que es poden veure als diversos barris de la ciutat. La plataforma també ha fet samarretes i xapes per promoure la campanya i obtenir recursos que sufraguin les despeses de totes les actuacions.

La inclusió del col·lectiu immigrat entre els votants en la consulta ha provocat que es portin a terme campanyes especials per promoure el vot entre els nouvinguts. Per això, al llarg del cap de setmana es va anar a buscar vot anticipat en espais esportius, on habitualment els immigrats aprofiten per fer esport i passar la jornada amb la família. Cal tenir en compte que els immigrats suposen un 16% de la població de la ciutat i resultaran claus per tal de garantir una bona participació final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.