Política

Junts x Figueres anuncia un pla de millora d’espai públic

El candidat, Jordi Masquef, afirma que és el més ambiciós que s’ha fet mai a la ciutat

Inclou la renovació de l’enllumenat i una transformació integral urbana

El candidat Jordi Masquef (Junts x Figueres) va presentar ahir “el pla més ambiciós de millora de l’espai públic que s’ha fet mai a la ciutat amb l’objectiu de millorar la qualitat urbana i frenar la percepció de degradació que hi ha actualment en algunes zones.

“L’única manera de revertir l’actual situació és a través d’un pla que representarà la major transformació urbana que s’ha impulsat mai a Figueres, a partir d’un abordatge integral que engloba des dels serveis urbans fins a l’execució de grans projectes urbanístics integrals”, va assenyalar Masquef.

En primer lloc anuncia com a primera mesura l’entrada en funcionament del nou servei de neteja i recollida d’escombraries, que implicarà la renovació de tots els contenidors, papereres i maquinària. Això anirà acompanyat de la renovació dels serveis d’enllumenat públic, parcs i jardins i del projecte per construir set nous parcs infantils en diferents barris de la ciutat i la millora dels actuals.

Aquestes mesures es complementaran amb la renovació del mobiliari urbà degradat o obsolet i l’atorgament d’una línia de subvencions per a la millora de façanes, accessibilitat i eficiència energètica.

El candidat de Junts per Figueres va anunciar actuacions urbanístiques de reforma integral als carrers Lasauca, Ample, Caamaño, Blanch, plaça de la Palmera, Col·legi i Sant Llàtzer, a més d’una actuació conjunta als carrers Avinyonet i Pep Ventura per facilitar la connexió entre l’estació d’alta velocitat i el centre.

“Aquesta revolució urbanística es completarà amb actuacions de millora de la qualitat urbana en altres espais com ara les places de Bàscara i Víctor Català i als espais existents entre immobles dels barris d’Horta Capallera, Eixample i Juncària Parc Bosc”, va explicar Masquef.

LA FRASE

Proposem un pla que representarà la major transformació urbana impulsada mai a Figueres
Jordi Masquef
CANDIDAT DE Junts X PER FIGUERES


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia