Política

Junts per Figueres aposta per cinc nous pàrquings

Oferirien un miler de places gratuïtes i serien de proximitat, a menys de deu minuts del centre

El candidat de Junts per Figueres, Jordi Masquef, va exposar ahir la proposta de fer fins a cinc nous pàrquings de proximitat (a 5 o 10 minuts del centre) gratuïts en el pròxim mandat. Aquest plantejament facilitaria al voltant d’un miler de noves places, segons va afirmar el cap de llista.

“Un dels elements clau per millorar la mobilitat és garantir l’aparcament gratuït a tots els accessos, perquè és l’única manera de reduir el volum de circulació al centre de la ciutat”, va explicar Masquef. El programa de Junts per Figueres preveu situar aquests nous pàrquings a l’avinguda Vilallonga –que s’obriria ja aquest estiu vinent–, l’antiga presó del carrer Sant Pau, el nou centre d’atenció primària (CAP) del carrer Nou, el sector est dels Fossos i al costat de l’estació del tren convencional.

Aquesta, però, no és l’única iniciativa centrada a millorar els aparcaments i el trànsit a la ciutat. Masquef va avançar així mateix que tots els vehicles que estiguin censats a la ciutat tindran un descompte d’un 50% en les tarifes per estacionar a les zones blaves i verdes, i al mateix temps s’oferiran hores gratuïtes d’aparcament sempre que estiguin vinculades a experiències de compra a la ciutat. Aquestes mesures es complementaran, entre altres propostes, amb la instal·lació de senyalització física i rètols digitals informatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia