Política

Masquef defineix Junts per Figueres com una combinació de rauxa i experiència

Unes 200 persones van assistir a l’acte central de presentació, celebrat ahir al cinema Las Vegas

L’alcaldable hi va presentar la llista i el programa

L’acte central de campanya de Junts per Figueres va aplegar ahir prop de 200 persones a la sala Pere Portabella dels cinemes Las Vegas, una ubicació que es va anunciar a última hora –inicialment s’havia de fer a l’auditori dels Caputxins– “per un error administratiu de la Junta Electoral”, segons van exposar els organitzadors de l’acte.

L’alcaldable Jordi Masquef es va mostrar orgullós de la seva llista, que va definir com una bona combinació de rauxa i experiència. “Son gent solvent. La major part de la candidatura no té res a veure amb la política. L’objectiu és millorar Figueres”, va assegurar. Va conduir l’acte el número 6 de la llista, el periodista Josep Maria Bernils, que va presentar diversos dels components de la candidatura. Va encetar les intervencions qui va ser alcalde de Figueres del 1983 al 1995, Marià Lorca, el més veterà, que va assegurar que l’orgull figuerenc “no s’ha perdut mai” i que Figueres “pot ser líder”. Alba Albert, la més jove, en el número 3, va portar la metàfora cap al seu terreny, la música. Ramon Cos, el número 5, també va conduir la intervenció cap a la seva esfera i va afirmar que a Figueres s’han de recuperar els antics valors de “respecte i tolerància”. Pilar Sánchez, la número 8, va destacar que Figueres és una ciutat d’oportunitats. I també hi va participar Manel Rodríguez, el número 7. “El comerç és el motor de l’economia. S’ha de cuidar”, apuntava.

Núria Galimany, número 4, va subratllar que Figueres no s’ha d’emmirallar en ningú i va declarar que la ciutat “necessita un govern fort per fer les polítiques que calen”.

Un cop el conductor de l’acte fins aleshores, Josep Maria Bernils, va cedir el micròfon al número 2, Carles Arbolí, periodista com ell, Bernils va justificar el seu pas endavant. “Era el moment d’implicar-se”, va afirmar.

Arbolí, amb ironia fina, va repassar, sense citar-los, alguns dels caps de llista d’altres candidatures. “Hi ha alguna llista en què només s’ensenyen quatre o cinc candidats; un candidat que afirma haver conegut molts integrants de la seva llista per Facebook... No és estrany que només li quedin els amics de Facebook”, etzibava. N’hi va haver més. També es va referir al “candidat que amaguen” i a la candidatura que “està immersa en la lluita interna”. També hi va haver una referència al candidat que és “un fenomen paranormal”.

LA FRASE

La major part de la candidatura no té res a veure amb la política. L’objectiu és millorar Figueres
Jordi Masquef
Alcaldable de Junts per Figueres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia