Política

La CUP reclama municipalitzar els serveis

El cap de llista a Olot afirma que així revertirien les retallades socials

L’alcaldable de la CUP, Lluís Riera, ha reclamat la municipalització dels serveis bàsics, que ara estan externalitzats. Riera afirma que això permetria revertir les retallades socials dels últims anys i cobrir les necessitats bàsiques de les persones. Per això, la CUP promourà l’estudi de totes les concessions vigents: el transport públic (2025), l’aigua (2029), l’energia elèctrica (el concurs està desert), l’aparcament de zona blava i subterrani (60 anys) i els residus. Riera ha manifestat que cal estudiar en cada cas la viabilitat de rescatar les concessions i de fer-ne una inspecció i seguiment permanent per buscar serrells per si hi ha incompliments.

Ell mateix ha llençat un missatge de tranquil·litat als treballadors d’aquests serveis quant a conservar la seva feina. Segons ell, si són públics, el seu lloc de treball està més que garantit. El cap de llista de la CUP també ha defensat la tarificació social progressiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia