Política

Madrenas reivindica la transversalitat de la seva candidatura

JxCat Girona aplega gent del PDeCAT, ERC, Demòcrates, Avancem i Reagrupament

Geli es va sumar a l’acte d’ahir

L’alcaldable de Junts per Catalunya Girona, Marta Madrenas, va definir ahir la seva llista com “la més transversal del sobiranisme a Girona”. Va recalcar que a la candidatura hi ha persones provinents del PDeCAT, ERC, Demòcrates, Avancem i Reagrupament, a més d’independents. Entre els suports destaca el del president de la Generalitat Carles Puigdemont, que ha fet pública la seva aposta per Madrenas a través de diversos vídeos a les xarxes socials. A l’acte d’ahir dissabte també s’hi va sumar Marina Geli, que prové de MES i que s’ha adherit a la Crida Nacional.

“A la nostra ciutat està clar, Marta Madrenas a Girona i Carles Puigdemont a Europa. Girona és una ciutat que ha aconseguit que tant el desenvolupament econòmic com la cohesió social vagin junts, és una ciutat en què molta gent s’emmiralla”, va dir l’alcaldable. Carles Bonaventura, de Reagrupament, hi va afegir que “s’està confirmant que la nostra candidatura és la que millor reflecteix la pluralitat de la ciutat de Girona, una llista àmplia amb voluntat d’unitat, on hi ha molta ciutat i poc partit, amb molta gent independent”. Per Martí Terés, exregidor d’ERC, aquesta és “una llista que té una autèntica vocació de suma”, i, segons Eduard Berloso, de Demòcrates, “és la resposta que està esperant la ciutadania”. Glòria Plana, d’Avancem, va destacar “un denominador comú, que és el de la lluita per la llibertat”, i Núria Pi i Marta Sureda, independents, van subratllar la professionalitat dels integrants de la llista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia