Política

Paneque es propugna com a promotora de la justícia social i la igualtat

L’alcaldable del PSC a Girona proposa mesures per garantir els drets laborals i cobrir les necessitats bàsiques dels ciutadans

La candidata del PSC per Girona, Sílvia Paneque, va assegurar ahir que les seves banderes “són les de la justícia social i la igualtat”. L’alcaldable defensa que “l’únic canvi possible” per a l’Ajuntament de Girona “és situar al davant les banderes de les necessitats de les persones en el lloc de les nacionals”. En aquesta línia de defensar els drets socials i la igualtat, Paneque va marcar un seguit de prioritats: l’educació, de la qual va remarcar que té un paper “clau” per assegurar la igualtat real d’oportunitats i que requereix més recursos per a les escoles; facilitar l’accés al món del treball i reduir l’escletxa laboral que pateixen alguns barris; els drets laborals per garantir la dignitat de la persona, i cobrir les necessitats bàsiques dels gironins. La socialista defensa que el creixement “només és real quan és col·lectiu”, i que per assolir aquest objectiu cal obrir una línia de recursos per evitar desnonaments, forçar els bancs a cedir habitatge buit, resoldre el problema de les famílies vulnerables amb nens que es queden sense beca menjador, aturar els talls de llum i fer planificació amb la Generalitat per donar solucions a les persones sense llar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.