Compromís denuncia que Paiporta paga a una empresa per organitzar l'Ajuntament

Gastarà 18.000 euros a reestructurar la plantilla municipal

Compromís per Paiporta ha revelat que l'Ajuntament de Paiporta ha contractat una empresa externa Assistència i Consultoria d'Organitzacions, S.L. perquè elabore el que l'equip de govern de Vicente Ibor ha batejat amb el nom de pla estratègic de persones de l'Ajuntament de Paiporta, per un cost inicial de 18.000 €. Aquest contracte, segons ha esbrinat Compromís, es va aprovar el passat 16 de febrer en junta de govern —on únicament el PP té representació— i sense donar-ne compte als grups de l'oposició

Per a Compromís, aquesta contractació «evidencia, una vegada més, la incapacitat de l'actual equip de govern en la gestió de l'Ajuntament, ja que han de recórrer a una empresa externa per a fer el que suposadament haurien de fer els onze regidors alliberats del PP que cobren sous mensuals de fins a 2.500 €». La portaveu del grup, Isabel Martín, afig que «tot i que a Paiporta hi ha més de 2.800 aturats i milers de famílies que difícilment arriben a la fi de mes a causa de la greu crisi econòmica i financera que travessem, el PP malgasta més de 30.000 € de diners públics en actuacions que mai semblen resoldre els problemes del municipi».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.