Política

A Torroella un clar cos a cos entre ERC i UPM amb l’efecte de JuntsxCat

La sorpresa va ser l’anunci de la candidata de JuntxCat de retirar-se provisionalment per temes mèdics

Torroella de Montgrí tanca un mandat marcat per una moció de censura, que va expulsar del govern la llavors CiU, i va bastir un govern entre ERC –que té l’alcaldia–, UPM i LEST. I, en bona part, aquest relat ha marca clarament la campanya que s’ha fet al municipi. Perquè, a la pràctica, hem assistit a un enfrontament entre ERC i UPM amb el concurs de Jordi Cordon, que amb Compromís amb Torroella i l’Estartit ha volgut deixar clar que plantarà cara a tothom.

No hi ha hagut estridències, però sí un fet sorprenent que, si més no informativament, ha animat una mica: l’anunci de la candidata de Junts per Catalunya, Sandra Bartomeus, de fer un pas al costat i retirar-se provisionalment per recomanació mèdica. Anna Maria Mercader, segona de la formació, qui ha estat la responsable de portar el pes de la campanya. JuntxCat va optar per per públic aquest canvi per ser coherents i transparents. Amb tot, Bartomeus ha estat present, participant en alguns dels actes o debats que s’han celebrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia