Política

MONTSE MINDAN

ALCALDABLE DE JUNTS PER ROSES

“No faré govern amb els partits del 155”

Montse Mindan (Junts per Roses) es manté com la llista més votada, tot i que qualifica la seva victòria de “triomf agredolç”, pel retrocés i la pèrdua d’un regidor. L’empat a quatre regidors amb ERC obliga a buscar pactes.

Té la iniciativa i és qui té més possibilitats per formar govern?
En principi, sí; ho crec perquè som la llista més votada, és la nostra responsabilitat i la nostra obligació intentar formar govern. Però no hi ha garantia que sigui així, pot haver-hi altres pactes.
Continuar en minoria, apostar per la sociovergència o un govern amb ERC. Descarta alguna d’aquestes opcions?
Vaig descartar fa temps la possibilitat de governar amb els partits que van donar suport al 155. Ho mantinc. Per dignitat.
Queda, doncs, governar en minoria o buscar un pacte ampli amb ERC i GdP?
Ara cal seure i parlar, no només depèn de nosaltres; ERC, el PSC i GdP podrien sumar.
Quina opció li agradaria més?
No es tracta del que ens agrada, sinó de què és més viable. A governar en minoria se n’aprèn però costa. Si es vol parlar, cal mirar quins programes es poden compartir i quines concessions pot fer cada partit, pel bé i el futur del poble i tirar endavant projectes. És massa aviat per ser més concret. La meva voluntat hi és.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.