Política

Tots per Camprodon torna a obtenir l’alcaldia

El partit torna al govern quatre anys després que un pacte els en va fer fora

Era la que havia liderat Esteve Pujol

Esteve Pujol va ser la llista més votada les passades eleccions, però no va poder revalidar l’alcaldia que havia ostentat durant 16 anys per un pacte de govern entre la llista independent Junts Fem Camprodon i Més Camprodon-ERC. Pujol no ha repetit al capdavant de la llista, però la seva marca, Tots per Camprodon-CP, que computa pel PSC, ha aconseguit la majoria absoluta i tornarà a governar el consistori camprodonenc. Ho farà per només 35 vots de diferència respecte a l’altra llista que concorria a les eleccions. Xavier Guitart, doncs, serà l’alcalde i substituirà en el càrrec Xavier Sala, que no es va presentar, ni tampoc el seu grup, a les eleccions municipals a Camprodon, tot i haver-ho fet només una vegada.

Guitart, que té vint anys, ja era regidor de Tots per Camprodon i és el cap visible d’un equip totalment renovat. Ell mateix destaca que han fet un equip de persones que treballarà per ser molt pròxims a tots els veïns. Guitart ha remarcat que Esteve Pujol i els membres de la llista que ara no repeteixen continuen implicats en el projecte de Tots per Camprodon.

LA XIFRA

35
vots
són els que han separat la llista de Guitart de la de +Camprodon-AM, que encapçala Joaquim Coch.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.