Alcover Decideix organitza la presentació del llibre «Catalunya contra Espanya»

L'acte es farà avui (20 h) a l'edifici de Ca Cosme i serà encapçalat per l'autor de l'obra

L'acte de presentació es farà a l'edifici de Ca Cosme a partir de les vuit de la tarda. La introducció anirà a càrrec d'un representant del Club Esportiu Alcover com a entitat esportiva principal de la vila d'Alcover que dóna suport a la plataforma Alcover Decideix.

El llibre descriu com, en els últims anys, dos governs d'un mateix estat, el català i l'espanyol, han protagonitzat un enfrontament sense precedents per un afer que ha esdevingut transcendent en matèria política, el de les seleccions esportives nacionals. Des de Madrid hi ha ordres estrictes perquè Catalunya no pugui tenir representació internacional en l'àmbit esportiu, i d'això se n'ha fet raó d'estat. S'ha jugat brut contra l'esport català i les federacions d'un país, limitat també per les seves enormes contradiccions internes.

L'autor, Lluís Simon, va néixer a Salitja (Selva) el 1971, però resideix a Girona. És periodista, llicenciat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989-1994). Va iniciar-se en el món del periodisme com a corresponsal dels diaris esportius El Mundo Deportivo i Sport. El 1992 entra a la redacció d'El Punt, on treballa successivament en les seccions de successos, economia i esports, abans de formar part, el gener del 2002, de l'equip fundacional d'El 9 Esportiu de Catalunya, diari del qual actualment és director adjunt. Des del 2003 també és editor d'esports d'Enciclopèdia Catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.