El govern de Gandia acusa a Torró de pressionar l'interventor municipal

La regidora d'Economia considera «sorprenent» que qui «està sent investigat per la policia en sumari del cas Gürtel per pagaments a Orange Market de dubtosa procedència, es presente davant dels ciutadans com el paladí de la transparència

El Govern municipal, ha acusat al portaveu del PP, Arturo Torró, de «pressionar» a l'Interventor municipal de l'Ajuntament de Gandia, després de la seua roda de premsa monogràfica sobre les empreses públiques.

La regidora Ana García ha reclamat del PP «respecte» per la labor dels alts funcionaris municipals «que han de treballar sense les pressions a què Torró està sotmetent-los diàriament».

García ha insistit que el Govern municipal ja va dir en el passat Plenari que «com que res hi ha que amagar i com confiem en la labor de les empreses públiques, els seus gestors, els seus treballadors i en la dels funcionaris municipals, serà l'Interventor municipal qui audite a les empreses públiques i no un auditor extern», com reclamava el grup municipal del PP.

No obstant, García ha recordat que «en el Compte General de l'Ajuntament de Gandia ja figura la comptabilitat de les empreses públiques».

Trama Gürtel

A la regidora d'Economia li resulta «sorprenent» que Torró, «que està sent investigat per la policia en el sumari del cas Gürtel per pagaments a Orange Market de dubtosa procedència es presente davant dels ciutadans com el paladí de la transparència. A més d'això, Torró és especialista en obrir i tancar empreses, i acomiadar treballadors».

Respecte de la promesa electoral feta pel propi regidor popular, Arturo Torró, Ana García ha dit que «no ens estranya que Torró vulga obrir i tancar empreses públiques perquè té molta experiència en fer-ho: segons les dades del registre mercantil, des del 1990 Arturo Torró ha obert 37 empreses i n'ha tancat 21».

La regidora ha conclós que «sent alcalde no tenim cap dubte que Torró les obriria, les tancaria i acomiadaria i s'oblidaria dels seus treballadors, com ja ha ocorregut en altres ocasions».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid
El retorn de l’exili

Puigdemont no apareix a la investidura i s’activa la detenció

barcelona
política

Comença el ple per investir Illa

barcelona
estats units

Biden alerta que Trump no acceptarà els resultats electorals si no guanya

barcelona
el retorn de l'exili

Puigdemont arriba: “Encara som aquí”

barcelona
política

Milers de persones ja omplen el Passeig de Lluís Companys en la rebuda a Carles Puigdemont

barcelona
POLÍTICA

“He emprès el viatge de retorn des de l’exili”

barcelona