Política

Càmeres a Llançà per combatre l’incivisme

Aquest dimecres el consistori de Llançà va anunciar que ha començat el procés per instal·lar a les zones de contenidors càmeres de videovigilància. Aquest és un dels punts calents d’actes incívics. Precisament, el 22 de juliol l’Ajuntament va emetre un ban en què alertava de sancions contra aquells que llencin la brossa fora de les zones habilitades i que no aboquin els envasos, paper o orgànica als contenidors corresponents.

En el ban es prohibeix abocar escombraries fora dels contenidors o a la via pública. També s’alerta que cal llençar el paper, el vidre, els envasos lleugers i l’orgànica als punts habilitats per fer-ho i recorden que les infraccions es podran sancionar amb multes d’entre 100 i 400 euros.

L’alcalde, Francesc Guisset, assegura, en declaracions a ACN, que la voluntat és fer una implantació progressiva dels aparells i que en els pròxims mesos es decidiran els “punts calents” on s’instal·len.

Llançà vol implementar de manera progressiva la instal·lació de càmeres de videovigilància als punts més conflictius del municipi, com ara les entrades a la població però també en urbanitzacions on s’han produït robatoris i també en zones de contenidors per tal de prevenir conductes incíviques. Guisset assegura que l’objectiu és tenir un “municipi segur”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia