El PP de Torrent aprova en solitari els pressupostos de 2010

La totalitat de l'oposició es queixa de la manca de transparència i de no haver presentat la liquidació de l'any anterior

La majoria absoluta del partit que dóna sustent a l'alcaldessa de Torrent, ha estat la que ha fet possible l'aprovació dels pressupostos per a l'actual exercici, cinc mesos més tard del que hauria d'haver estat normal.

Aquesta aprovació ha estat realitzada sense presentar la liquidació dels pressupost de l'exercici de 2009, per la qual cosa l'oposició no ha subratllat amb el seu vot favorable aquest procediment que el consideren inhabitual.

De fet, el síndic portaveu dels socialistes torrentins, Josep Veiga, ha manifestat que aquest procedir «és una autèntica burla a la transparència democràtica. Una ciutat Gran, com Torrent, no pot funcionar com si fos la masia particular de l'alcaldessa», ha afegit després de la sessió plenària del 10 de maig.

Segons s'ha sabut, el Grup Municipal Socialista presentarà al·legacions i els recorrerà en la seua totalitat, en considerar que no hi ha cap dada fiable que els justifique.

Açò és un sidral

PERE ROSSELL

Ho diuen dins i fora del cercles de la política. El govern del PP torrentí és un autèntic descontrol. Els comptes municipals no hi ha manera de quadrar-los tot i que segons sembla, no es paga el deute a llarg termini i el centrifuguen cap a altres partides. Reben fons estatals i europeus i viuen del conte. Difícilment es poden fer uns pressupostos si abans no es coneixen els comptes de l'exercici anterior, però en aquesta ocasió, el regidor responsable de l'hisenda pública municipal, ha tirat pel carrer del mig, ha tensionat el departament de tresoreria i cinc mesos després ha entrat al plenari amb un document que disposa de ben poca credibilitat perquè a més, ha negat dades a la resta de formacions polítiques que configuren el consistori. Una ciutat Gran com la torrentina, no es mereix aquesta mena de procediments més propis d'un llogaret i, sobre tot, d'una altra època.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.