Política

Santa Coloma ja pot votar els comptes participatius de 2020

Són 115.000 euros els que estan en joc, a triar entre onze propostes per al 2020

Els veïns de Santa Coloma de Farners, des de dilluns fins al 15 de desembre, ja poden participar en les decisions polítiques de la ciutat amb els pressupostos participatius per al 2020. Tots els empadronats majors de 16 anys podran participar-hi, de forma presencial a diverses urnes a la ciutat o en línia. Aquest any els ciutadans tenen a les seves mans la destinació de 115.000 euros, a triar entre onze propostes de les 188 que es van rebre.

Aquestes propostes són la renovació dels jocs infantils al parc de Sant Salvador; la renovació també a la plaça de la Pau; un nou espai de socialització per a gossos; un skatepark; un nou espai darrere l’Arxiu Històric Comarcal; la supressió de barreres arquitectòniques; un labavo públic; una tanca de seguretat a la carretera de Sant Hilari; una xarxa castellera, noves porteries a la plaça Salvat Papasseit i jocs de taula a l’aire lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.