Joves de Xeraco denuncien l'assetjament de militants del PP local

Segons se denuncia, des dels seus inicis, que el PP local guarda rancor a l'associació formada per un grup de joves de Xeraco que, com remarquen els seus estatuts i els seus integrants, no té cap ideologia política adscrita. Així defineix Hèctor-Josep Juan Bofí, president de Joves de Xeraco el que li està passant a aquesta organització.

Aquesta actitud dels militants del PP de la vila, desprès d'un mes tranquil, ha tornat a eixir en un comunicat a la seua pàgina web local, on acusen a Joves de Xeraco de ser un grup polític per segons ells «exposar informació d'Acció Cultural del País Valencià, associació de caràcter marcadament nacionalista» en la Trobada de Joves de la Safor, organitzada el passat dissabte 15 de maig a Rafelcofer, on Joves de Xeraco organitzava un taller de graffitti sobre paper.

La localitat, també va comptar en la Trobada, amb la representació de la seua Regidoria de Joventut i d'Aldarull Teatre, apart de les tres organitzacions polítiques juvenils comarcals amb presència al consistori municipal. Acció Cultural del País Valencià, per la seua banda, comptava amb un stand d'informació totalment independent a qualsevol altra organització, que es trobava situat al costat de l'estand de Joves de Xeraco.

Segons assegura el president de Joves de Xeraco, «no és el primer cop que Noves Generacions del PP de Xeraco, llencen aquest tipus d'acusacions cap a la nostra organització, des de que Avelino Mascarell, president del PP local, no aconseguix ser president de Joves de Xeraco en la comissió constitutiva».

Els associats i associades a Joves, esperen cesse aquesta actitud i que col·laboren per a que la joventut de Xeraco participe de les activitats que s'hi realitzen al municipi, activitats fetes per a tota la joventut de Xeraco independentment de la seua ideologia política, de la seua creença religiosa o de la seua tendència sexual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.