L'Ajuntament de Bellreguard s'acull a un decret que prima la baixa sinistralitat laboral

El govern de Bellreguard, d'acord amb el Real Decret 404/2010 de 31 de març, ha sol·licitat la bonificació a la que es fa referència i que regula l'establiment d'un sistema d'incentius a les empreses que contribuixquen especialment, i de manera contrastable, a la disminució i prevenció de la sinistralitat laboral.

L'incentiu del que es parla és un “bonus” sobre les quotes satisfetes per contingències professionals en el període d'aplicació, a partir de l'1 de gener de 2009.

L'Ajuntament ha sol·licitat aquest bonus per complir amb els requisits establerts, tals com haver realitzat actuacions efectives i haver fet inversions quantificables en prevenció de riscos laborals i reducció de la sinistralitat laboral. Aquestes actuacions es materialitzen al municipi en plans de mobilitat vial per a previndre els accidents laborals o l'acreditació de la disminució del percentatge dels treballadors exposats a riscos, entre altres. Pel que fa aquest últim, durant el període d'observació que correspon al 2009, l'índex de sinistralitat que es registrar a l'Ajuntament és de 0.

Serà la Direcció General d'Ordenació de la Seguretat Social qui verifique la informació aportada per l'Ajuntament i acorde concedir l'incentiu i la quantia que corresponga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.