Política

Els socialistes torrentins han demanat un plenari extraordinari per reclamar 132 milions a la Generalitat

El deute històric de la Generalitat Valenciana amb la ciutat més gran de la comarca de l'Horta, fa una xifra de 56 milions d'euros, quantitat aquesta a la que cal sumar altres 56 milions més com a conseqüència de l'impagament dels compromisos subscrits i la despesa que l'Ajuntament origina per tal de cobrir la desídia del govern que presideix Francisco Camps.

A les quantitats denunciades pel socialistes torrentins, caldrà afegir la valoració que devenga de les inversions anunciades i no realitzades, durant el mateiux període de temps: hospital, mercat, escoles, soterrament de les vies, ciutat d ela justícia, pont nou sobre e barranc de Xiva i escola d'idiomes.

El síndic portaveu del Grup Municipal Socialista de Torrent, Josep Veiga, exigeix a la Generalitat que salde el deute històric i que complisca l'acord aconseguit fa més de 10 anys consistent en la creació del Fons de Cooperació Municipal.

Per aquesta raó, s'ha sol·licitat la convocatòria d'una sessió plenària extraordinària perquè el govern que presideix Francesc Camps pague el deute que arrossega i d'aquesta maneta es podrà superar part del deute i del dèficit existent als comptes municipals.

Al PP li agrada el ventilador

PERE ROSSELL

Sempre que es parla de deute públic, el PP de Torrent s'apresa a endollar el ventilador i així centrifugar responsabilitats i elevar-les a estadis superiors. Ara, amb l'arribada dels primers calors i hagut compte que l'aire condicionat de la casa es troba un poc deteriorat, ha decidit airejar l'ambient polític i endollar el ventilador que possibilita demanar responsabilitats al govern de Zapatero. La cançoneta és ben coneguda: que falten casetes al cementiri, la culpa la té Zapatero, que s'originen clots al carrer Jaume I, la culpa és de ZP, que furten les flors dels terrissers del carrer de Sagra, també Zapatero ha de saber alguna cosa sobre el tema. Tot, llevat de governar com Déu mana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia