Política

El govern de Gandia respon davant les crítiques del PP sobre les beques de la Diputació

El programa «La dipu et beca», adreçat a joves estudiants de cada localitat perquè puguen fer pràctiques a la municipalitat del seu poble, també ha alçat certa polseguera a Gandia, després que el PP acusara el govern municipal d'haver afavorit uns col·lectius i uns joves, en detriment d'uns altres.

En aquest sentit, el coordinador del Govern, Alfred Boix, ha demanat al PP «que deixe de mentir i calumniar» i ha assegurat que «el partit que dóna suport al govern municipal, no va a permetre que es perseguisquen als ciutadans de Gandia per qüestions de sexe o per la ideologia».

Alfred Boix ha explicat que la concessió de les beques ha estat a càrrec d'un tribunal, que és el mateix que el de l'any passat, i que ha treballat amb els mateixos partits polítics que l'any passat. A més, Boix ha afegit que aquest tribunal s'ha cenyit a les bases indicades per la Diputació de València.

A més, Boix ha afegit que en el procés de selecció dels becaris «s'han quedat fora estudiants vinculats al PSOE, a la Plataforma de Gandia i al PP», i ha acabat assegurant que «el tribunal no s'ha vist pressionat per cap actuació política».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.