Política

Reaccions a la decisió del Suprem de revocar el 100.2 a Forcadell

El president Torra considera que ara “tot depèn del salt col·lectiu conjunt de tot l’independentisme (institucions + societat civil)”

Les reaccions a la revocació per part del Tribunal Suprem del permís penitenciai del 100.2 atorgat a Carme Forcadell que obre la porta a fer el mateix amb la resta de presos polítics no s’han fet esperar.

Us oferim algunes de les reaccions:

-El president QuimTorra

-El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart : “Què s’han pensat?”.

-L’exconseller Raül Romeva : “La revenja del Suprem no va acabar amb la sentència, s’hi continuarà recreant tantes vegades com calgui. Avui es carrega el 100.2 de la Carme. N’hi ha que ja parlaven de llibertat quan tot just som encara en plena venjança. Molta força, @ForcadellCarme”

-L’exconseller Jordi Turull ha assegurat, també a través de Twitter:“ Són mes fortes les conviccions i el compromís que les seves injustícies vestides d’escarment i venjança. I cada dia més. #NoSurrender”.

-L’exconseller Josep Rull : “A efectes pràctics vol dir que en un termini molt breu de temps ens revertiran el 3r grau i ens impediran sortir a treballar en virtut del 100.2. Tornarem a la presó-presó. Càstig i venjança. L’únic idioma q coneix el Tribunal Suprem. I, tanmateix, no ens agenollarem. Mai”.

-El president del Parlament, Roger Torrent .

-L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont .

-L’ANC i Òmnium Cultural també han expressat les seves crítiques a la decisió del Suprem i han expressat el seu suport a Forcadell. L’Assemblea diu: “El Suprem continua aplicant la venjança de la mà de la Fiscalia. Ara volen reeducació ideològica? No és justícia. És persecució política per haver estat presidenta del Parlament i de l’Assemblea. Estem amb tu, @ForcadellCarme , i continuem lluitant! #StandUpForCatalonia” Per la seva banda, Òmnium: : Com més neguen l’evidència més evident es fa. La seva condemna és una vergonya a la democràcia! ”.

L’eurodiputada d’ERC i parella de Raül Romeva, Diana Riba: “Per més que ho esperem, no deixa de ser dolorós. Els perd l’esperit de venjança i, amb tot plegat, perden també el sentit de l’equitat, la justícia i la democràcia. Sempre amb tu, @ForcadellCarme!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]