Política

Les crítiques del PP de Gandia a un acte organitzat pel grup socialista fan renàixer el cas Gürtel

Alfred Boix lamenta que Gandia, una «gran ciutat del segle XXI» tinga «una oposició del segle XIX»

El coordinador del govern local i regidor socialista, Alfred Boix, ha eixit al pas de les crítiques realitzades pel Partit Popular en referència a l'acte que se celebra hui divendres baix l'eslògan de «Gandia ens Uneix» assegurant que «mentre als ciutadans ens uneix Gandia, al PP només l'uneix la necessitat de guanyar les pròximes eleccions».

Boix ha lamentat la forma de fer oposició del PP i ha assegurat que «Arturo Torró no està convidat a aquest acte perquè a ell no l'uneix Gandia sinó intentar retardar projectes beneficiosos per a la ciutat com ara la reforma de Simancas, la construcció dels passos de vianants de la carretera Natzaret-Oliva per la platja o la reurbanització de la Vila Nova i, ara, el passeig de les Germanies».

El síndic socialista ha titllat d'«indignes i injustificables» les acusacions de pressió als convidats a l'acte, ha assegurat que «totes les persones que vagen a este acte ho faran de forma lliure, sense cap pressió», i ha afegit que «els únics que estan fent pressió per a Gandia són els membres del PP pel nerviosisme que els provoca aquest acte que ens uneix a milers de gandians per damunt d'ideologies».

Sobre els dubtes que el PP ha volgut llançar al voltant de qui paga l'acte «Gandia ens uneix», Boix ha afirmat que el «sufraga íntegrament el Grup Municipal Socialista» i ha lamentat que «precisament siga el PP qui ho critique quan hi ha factures que demostren que els seus actes electorals els pagava Orange Market, empresa implicada al sumari del cas Gürtel» que afecta al Partit Popular valencià, mostrant una factura incorporada en el sumari de la trama corrupta en què es reflecteix un pagament d'Arturo Torró a Orange Market pels serveis prestats en un acte electoral del PP a Gandia.

Davant la crítica al disseny de la invitació i a la inclusió del dibuix d'un cor, ha dit que «a la pròxima cridarem al Bigotes per a que ens organitze els actes, ens faça les invitacions i ens diga què hem de pagar en blanc i què no».

Boix ha acabat la seua compareixença comparant l'executiva del PP amb una sèrie de dibuixos animats, Los autos locos. Segons Boix, el PP seria com «l'esquadró de la mort, amb el seu líder, Arturo Torró, com a Pierre Nodoyuna i els seus ajudants Tontín, Tontón i Patán».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia