Política

Carod, amb el cap de govern: senyera per obrir el 10-J

El vicepresident creu que la bandera catalana“és el missatge més potent i més fort simbòlicament al qual podem aspirar”

El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha afirmat que el lema de la manifestació li sembla “perfecte”, però que la marxa del 10-J “pugui anar encapçalada per la bandera nacional del país és el missatge més potent i més fort simbòlicament al qual podem aspirar”, ha destacat des de Mont-real en el marc del seminari Oportunitats de negoci a Catalunya i Barcelona.

D'aquesta manera, el vicepresident es posa al costat del president de la Generalitat, José Montilla, tot i que la voluntat d'Òmnium és que la marxa estigui encapçalada pel lema Som una nació. Nosaltres decidim i més enrere hi hagi una senyera amb la representació institucional.

Carod-Rovira ha animat aquest dimarts al Govern, entitats i partits a “posar-se d'acord” amb la capçalera de la manifestació del proper 10 de juliol en defensa de la voluntat del poble per evitar donar aquesta “satisfacció a aquells que han fet possible una sentència contra Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia