Política

Albiach retreu a ERC no fer la conselleria de Feminismes abans

La cap de llista d’En Comú Podem reivindica el paper de les persones trans

La cap de llista d’En Comú Podem (ECP) va retreure ahir a ERC que ara s’apunti a la creació d’una conselleria de Feminismes que la seva formació ja defensa des de fa anys, recordant-li que “estan governant des del 2015 i l’haurien pogut posar en marxa”. Malgrat tot, ho va considerar “una bona notícia”, però va demanar “coherència” i que “el que es digui en campanya es faci després”. Els comuns proposen que la conselleria també sigui pel col·lectiu LGTBI.

Albiach va participar en un acte amb la ministra d’Igualtat, Irene Montero; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i Susanna Segovia, i va replicar a la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, que “reconèixer drets d’altres persones no té per què ser vist com una amenaça per a ningú”. Calvo s’havia mostrat preocupada perquè la llei trans que s’estava elaborant inclogués poder triar el gènere només per desig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia