Política

montgat

L'Ajuntament convoca per avui un ple extraordinari contra la sentència del TC

L'Ajuntament de Montgat ha convocat per avui un ple extraordinari per mostrar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya. La cita serà al saló de plens de l'ajuntament a dos quarts de dues del migdia. En el transcurs del ple està previst llegir una moció que ha rebut el suport de totes les forces polítiques presents al consistori excepte el PP. El document es va consensuar entre totes les forces que hi donen suport dimarts al vespre.

L'alcalde del municipi, Jordi Ràmia (PSC), que governa amb ERC i ICV-EUiA, va declarar que se sent «satisfet» de poder arribar a un punt d'acord amb les forces polítiques que subscriuen la moció. Ràmia, a més, va expressar: «Realment no va costar gaire arribar a un punt de trobada en què tots els partits es van sentir còmodes.» Tot i això, l'alcalde va reconèixer que «totes les forces polítiques van fer esforços per poder arribar a un punt d'entesa». En aquest sentit, l'alcalde de Montgat va voler fer notar que també s'havien incorporat les propostes del principal partit de l'oposició al consistori montgatí: CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.