Política

ERC afirma que blindarà els serveis públics

Teresa Jordà destaca l’aposta dels republicans per posar les persones al centre

La cap de llista d’Esquerra Republicana per les comarques gironines, Teresa Jordà, va fer una crida ahir a formar el 14-F un “govern independentista liderat per Esquerra Republicana”. Jordà va insistir que la formació republicana és l’opció “per blindar serveis públics i posar al centre l’amnistia i la independència”. En un acte de campanya a Palafrugell, Jordà va destacar que el 14-F és “necessari un govern independentista i progressista” per “afrontar la sortida de la crisi amb una aposta decidida pels serveis públics, sense retallades i posant les persones al centre”.

Ningú enrere

La cap de llista republicana per la demarcació va afirmar el “ferm compromís” d’Esquerra per avançar des del govern “sense descans cap a la República, però sense deixar ningú enrere”. Jordà va tornar a demanar una victòria “clara d’Esquerra” per “poder-ho garantir”. També va fer una crida a la mobilització dels electors sobiranistes diumenge: “Cap vot independentista es pot quedar a casa si no volem un govern del 155%.”

La candidata republicana va ser ahir en una jornada de campanya al Baix Empordà, on es va reunir amb el sector turístic per escoltar les seves demandes. Jordà els va manifestar el compromís amb ajudes mentre duri la pandèmia i la crisi que en deriva econòmicament i socialment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.