Política

Arrimadas diu que a Castella i Lleó es veurà “que Ayuso menteix”

La líder de Cs apunta que votaran que no a la moció del PSOE

Sosté que no en tenien una de preparada a Madrid i que la situació a Múrcia era insostenible

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat que a Castella i Lleó es veurà que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, “menteix” perquè la formació liberal votarà en contra de la moció de censura presentada pel PSOE. Arrimadas ha assegurat que no en tenien una de preparada a Madrid i que si n’han presentat una a Múrcia contra el PP ha estat perquè Cs “no podia seguir mirant a un altre costat”. “Hem intentat reconduir la situació perquè complissin l’acord i es fessin les coses bé però ha estat impossible”, ha dit Arrimadas aquest dijous al matí en una entrevista a la Cope. La presidenta de Cs ha criticat la decisió d’Ayuso de convocar eleccions “sense motiu”.

En la mateixa línia, l’exvicepresident de Madrid, Ignacio Aguado, ha criticat en una entrevista a Onda Cero la cap de l’executiu madrileny i l’ha acusat de “jugar amb la vida de pes persones” per estar “buscant rèdit electoral” en plena crisi del coronavirus. “Trenca estrictament per una ambició personal, per intentar convertir-se en la ’reina Sol’”, ha dit, en referència a la Puerta del Sol de Madrid, on se situa la seu de la presidència de la comunitat. Aguado ha opinat que Ayuso vol formar una coalició amb Vox.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.