Política

Aragonès celebra el retorn de Serret: “Amb moltes ganes de continuar treballant plegats pel país i per la llibertat”

Diferents dirigents d’ERC celebren el retorn de l’exconsellera

Junqueras: “Quines ganes d’abraçar-te estimada! Posarem fi a la repressió contra l’independentisme!”

ERC aplaudeix i celebra el retorn de l’exconsellera Meritxell Serret. El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha celebrat el retorn de l’exconsellera Meritxell Serret, a través de Twitter : “Amb moltes ganes de retrobar-nos i continuar treballant plegats pel país i per la llibertat. Sempre amb tu!”. El president d’ERC, Oriol Junqueras, també ha aplaudit que Serret hagi tornat a l’Estat aquest dijous, per personar-se al Suprem amb la intenció de venir a Catalunya i fer política des del Parlament: “Quines ganes d’abraçar-te estimada! Posarem fi a la repressió contra l’independentisme!”, ha dit Junqueras, empresonat a Lledoners. La fins aquesta setmana delegada del Govern davant la UE vol tornar a Catalunya per recollir l’acta de diputada i “continuar la lluita política contra la repressió”.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha reaccionat de seguida a Twitter , després que es fes oficial que Serret, fins ara “exiliada” a Bèlgica, s’ha personal al Suprem amb la intenció de tornar a Catalunya i treballar com a diputada del Parlament. “Ben tornada a casa teva”, ha piulat Torrent. El conseller d’Exteriors, Bernat Solé, també ha comentat a través de Twitter , en la mateixa línia: “Benvinguda a casa”. La fins aquesta setmana delegada del Govern davant la Unió Europea, vol tornar a Catalunya per recollir l’acta de diputada del Parlament i “continuar la lluita política contra la repressió”, segons un comunicat d’ERC.

Des de fa unes hores Serret ja és a l’Estat. En aquests moments, es troba personada al Tribunal Suprem, a Madrid, on no prestarà declaració i es preveu que en les properes hores ja podrà ser a Catalunya. La decisió de Serret, que portava “exiliada” a Brussel·les des de 2017, respon a la voluntat de “mantenir la lluita contra la repressió contra l’independentisme i a favor de l’autodeterminació, fent política des de Catalunya i mirant d’obrir camí a la resta d’exiliats polítics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia