Política

Torrent fa el traspàs del càrrec a Borràs amb l’entrega de la carta del darrer president del Parlament a l’exili

La nova presidenta ha estrenat el despatx a la cambra amb una videoconferència amb Puigdemont

El president sortint del Parlament, Roger Torrent, ha fet el traspàs simbòlic del càrrec a Laura Borràs amb el lliurament de la carta que va enviar des de Mèxic el darrer president a l’exili el 1980. Francesc Farreras i Duran va enviar aquesta missiva cinc dies abans que se celebressin les primeres eleccions al Parlament restablert a qui en fos el primer president, per explicitar que renunciava al càrrec, passava el relleu al nou president i donava suport a la Generalitat restablerta. Després, Borràs ha estrenat el seu despatx de la cambra amb una videoconferència amb l’expresident del Govern Carles Puigdemont.

Abans, Borràs i la resta de membres de la Mesa s’han fet la foto oficial a l’hemicicle després d’un ple de constitució de la cambra celebrat de manera extraordinària a l’auditori, per garantir les condicions sanitàries.

Finalment, la formació de gala dels Mossos d’Esquadra li ha retut honors per primer cop en la seva sortida del Palau del Parlament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.