Política

La reina Sofia, vacunada contra la Covid-19

La mare del rei, de 82 anys, ha rebut el vaccí que li correspon per franja d’edat

La reina Sofia, de 82 anys, ha rebut aquest dimarts la vacuna de la Covid-19 en un centre públic de salut de Madrid, segons han informat fonts de la Casa del Rei.

La mare de Felip VI ha estat citada a l’ambulatori d’El Pardo-Fuencarral, el més proper al Palau de la Zarzuela, on li han posat la injecció.

Les fonts remarquen que d’acord amb “els protocols establerts per les autoritats sanitàries”, Sofia, que al novembre complirà 83 anys, ha rebut “la vacuna que li correspon per franja d’edat”.

La Zarzuela ha precisat que no es divulgaran imatges de la vacunació de la reina i que, “en tot cas”, es distribuiran fotos dels actuals reis “quan els toqui” vacunar-se.

En les últimes setmanes s’ha publicat que el rei emèrit, Joan Carles I, hauria rebut l’antídot durant la seva estança als Emirats Àrabs Units (EAU), tot i que la Casa Reial no ho ha confirmat.

Sí que van reconèixer públicament haver-se vacunat les seves filles, Helena i Cristina, que es van immunitzar al país àrab quan van anar-hi a visitar el seu pare, encara que no els corresponia per la seva condició de salut, edat o professió.

Davant les crítiques de diversos partits que entenien que les infantes havien rebut un tracte de favor, la Corona va defensar aleshores que “el rei Felip VI no és responsable dels actes de les seves germanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia