Política

Peralta demana disculpes per les errades en la identificació del cadàver de la cooperant valenciana morta al Perú

Assegura que no es poden atribuir responsabilitats al govern espanyol, però que és de justícia lamentar aquesta situació

El delegat del Govern, Ricardo Peralta, ha demanat excuses a la família de María José Such, la cooperant valenciana morta en el tràgic accident esdevingut la setmana passada al Perú, per les errades en la identificació del cos. Una situació que va obligar la família a suspendre la missa funeral per la jove en descobrir que el cadàver arribat a Xàtiva no era el de María José.

Peralta ha subratllat que, encara que el govern espanyol no n'ha tingut cap responsabilitat, és «de justícia» demanar disculpes. «La confusió dels fèretres ha agreujat el dolor de la família davant una mort tan desgraciada, d'una persona que anà al Perú em missió de col·laboració i es va trobar la mort. Lamente les errades que s'hagen pogut produir, encara que no siguen imputables a nosaltres», ha expressat Peralta.

La família i els amics de Such han celebrat aquest matí el funeral en la seua localitat de naixement, Navarrés per acomiadar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia