Política

Rufián celebra l’acord d’ERC amb la CUP i diu que “no s’entendria” que no s’assoleixi una entesa amb JxCat

El portaveu dels republicans al Congrés diu que tant JxCat com els comuns s’haurien de sentir interpel·lats

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha celebrat l’acord dels republicans amb la CUP per a la investidura de Pere Aragonès i ha esperat que es pugui tancar una entesa “ràpid” també amb JxCat. “No s’entendria una altra cosa”, ha dit aquest dimarts en roda de premsa a la cambra baixa. Rufián ha defensat que l’acord amb la CUP, que encara han de ratificar les bases dels anticapitalistes, és “ambiciós” i ha afirmat que s’hi haurien de sentir interpel·lats tant JxCat com els comuns. El portaveu d’ERC a Madrid no ha volgut pronunciar-se sobre si es podrà investir Aragonès aquest divendres perquè no vol “donar excuses”.

Rufián ha opinat que són “previsibles” les reticències de JxCat perquè a “qui ha guanyat més li costa assumir que ha guanyat un altre” i més, “tenint en compte l’espai polític del qual parlem”. “Tota la confiança en els negociadors”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.