Política

Ignacio Garriga (Vox)

“Manifestem un profund agraïment al nostre rei Felip VI”

Un racista amb corona. Ignacio Garriga, líder del partit ultra Vox, va debutar ahir al Parlament de Catalunya deixant clara la voluntat del seu partit d’aprofitar l’altaveu de la cambra de representació per continuar furgant entre els votants dels partits constitucionalistes amb l’objectiu de convertir-se en la força hegemònica d’aquest sector. Tot i la resposta de Pere Aragonès, que li va llegir la cartilla citant el discurs de l’odi i la llibertat de Caroline Emcke i Neus Català, el cert és que la intervenció de Garriga va voler aparentar ser la d’un home moderat que es va presentar com el garant de la Constitució Espanyola i del monarca que la representa, fet pel qual va fer un acte de vassallatge com a partit en proclamar: “Manifestem un profund agraïment al nostre rei Felip VI i la nostra lleialtat a la corona.”

Aquestes són les úniques paraules que el dentista de Sant Cugat que vol liderar l’espanyolisme a Catalunya va pronunciar en llengua catalana durant la seva intervenció, en què, això sí, va manifestar un profund menyspreu per la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i pels expresidents Pujol, Mas i Puigdemont, als qual va tractar de corruptes. En la seva intervenció va mostrar, de manera inequívoca, la seva cara racista, amb un discurs xenòfob i, com a bon garant de la Constitució, va advertir que farà treballar molt el Tribunal Constitucional. La majoria de diputats van sortir de la sala quan va prendre la paraula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia