Política

Aragonès: “Hi ha temps per arribar a un bon acord, per nosaltres no quedarà”

El candidat a la presidència assegura que s’està i se seguirà treballant “fins dimarts”

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dissabte que encara “hi ha temps per poder arribar a un bon acord” amb JxCat que li permeti ser investit aquest proper dimarts. “Per nosaltres no quedarà”, ha dit a la sortida de la presentació del llibre Escrivim el futur amb tinta lila, de Carme Forcadell, en una llibreria de Barcelona.

“Seguim treballant, seguirem treballant des d’ara fins dimarts, per part nostra no serà”, ha afirmat, l’endemà de la investidura fallida al Parlament.Estava previst que a l’acte també hi assistís la portaveu d’ERC i membre de l’equip negociador, Marta Vilalta, però finalment no hi ha anat. A la sortida de l’acte, Aragonès s’ha mostrat esperançat en poder arribar a un acord amb Junts per Catalunya abans de dimarts que permeti la seva investidura com a president de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia