Política

La fiscalia investiga l'Ajuntament de Vall d'Alba per presumpte frau en el cens electoral

El PSPV va denunciar que l'alcalde i ara president en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, va realitzar empadronaments irregulars per tindre garantida la majoria absoluta

El fiscal en cap de Castelló ha obert diligències d'investigació penal per la presumpta comissió de “conductes irregulars” en la formació del cens de Vall d'Alba, municipi de què és alcalde el president en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, del PP.

Ell PSPV va denunciar el presumpte frau amb motiu de les darreres eleccions municipals de 2007 en detectar que en el cens apareixien registrades vora 200 persones en domicilis on mai no havien residit. Segons els socialistes, l'alcalde “pretenia assegurar-se la majoria absoluta».

El PSPV va formular primerament la denúncia davant la Junta Electoral Provincial en què demanava que s'anul·laren les eleccions en el municipi i que es depuraren els censos, i també que es traslladara la documentació a la Fiscalia perquè aquesta poguera investigar un presumpte delicte de prevaricació de l'alcalde i funcionaris encarregats del cens.

La secretaria general del PP a Castelló, Marisol Linares, ha negat hui que Martínez haguera produït cap irregularitat en el cens d'aquesta localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia