Política

El PP assegura que recorreran al Suprem si Sánchez concedeix els indults als presos polítics

García Egea afirma que per atorgar indults cal “el penediment”, cosa que els líders independentistes no han fet “sinó tot el contrari”

“El procés ha mort i com més aviat ho entengui el nou Govern, molt millor”

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, s ha insistit que el PP “anirà fins al Suprem i fins a les últimes conseqüències perquè no es produeixin”. “Si el govern concedeix un indult en contra del criteri de la fiscalia o del tribunal sentenciador, el PP recorrerà al Tribunal Suprem aquests indults”, ha dit.

García Egea ha remarcat que els líders independentistes “no han manifestat penediment, sinó tot el contrari” i ha afirmat que és “el primer que ha de passar” per concedir-ne. La llei que els regula no ho estableix com a requisit encara que és un aspecte que se sol tenir en compte.

“Està pagant el govern de Sánchez un preu polític a través d’aquests indults? Estem coneixent ara el pacte ocult al qual va arribar amb els independentistes per ser president?”, ha qüestionat García Egea.

Egea també ha afirmat que “el procés ha mort” i ha opinat que “com més aviat ho entengui el nou Govern, molt millor”. En una atenció als mitjans aquest dilluns, García Egea ha esperat que l’independentisme “entengui que aquest teatre, aquest intent de cop, aquest procés ha acabat” i que “l’estat de dret està més fort que mai”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia