Política

Aragonès: “De nou Europa evidencia la repressió i qüestiona durament la justícia espanyola”

El president afirma que l’informe del Consell d’Europa demostra que l’alliberament dels presos i el retorn dels exiliats és “un clam cada vegada més unànime”

Assegura que treballaran “per la llibertat de tots i totes fins al final”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, veu de l’informe del Comitè d’Afers Legals del Consell d’Europa (CoE, per les seves sigles en anglès), que demana a Espanya que alliberi els presos polítics catalans i retiri les euroordres contra els exiliats, com una nova clatellada europea a Espanya.

Després que aquest dijous hagi transcendit l’esborrany del document que es debatrà a l’Assemblea del CoE, i que també insta l’Estat a reformar el delicte de sedició per evitar penes “desproporcionades”, Aragonès ha interpretat que “de nou Europa evidencia la repressió” de l’Estat contra l’independentisme català i “qüestiona durament la justícia espanyola”.

“L’alliberament dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats és un clam cada vegada més unànime”, ha constatat en un missatge a les xarxes socials.

El republicà ha garantit que no deixaran de “treballar per la llibertat de tots i totes. Fins al final!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia